5 november 2017 11:00

Accommodatie

Onbekend

Puiflijk, zondagochtend 5 november. Vandaag speelt SCP2 thuis tegen SDOO2. Waar SCP het nog niet echt gemakkelijk heeft gehad en momenteel in de onderste regionen meedraait, draait SDOO juist mee in de top 5. SCP zal het vandaag dan ook niet gemakkelijk krijgen tegen de ploeg uit Heteren.

Het was echter SCP die als eerste op voorsprong kwam vandaag! Na een goede aanval schoot Lars Mimpen knap de 1-0 binnen. En al maakte SDOO al snel de gelijkmaker, tot de rust wist SCP de stand knap gelijk te houden. In de tweede helft kwam SCP op achterstand, maar nadat een speler van SDOO hands maakte binnen het strafschopgebied, kon Deddo Gradussen via een penalty zijn ploeg weer op gelijke hoogte brengen met SDOO: 2-2. Joost Heijnen bracht SCP met zijn doelpunt zelfs weer op voorsprong: 3-2. Ondanks meerdere mooie aanvalspogingen, waaronder aanvoerder Enrico Roberts die meermaals loeihard op de lat schoot, kon SCP hun voorsprong niet verder uitbreiden. SDOO kwam inmiddels weer langszij, en met een binnengeschoten vrije trap, waar keeper Dave van der Hoop nog knap kortbij zat, helaas ook weer op voorsprong: 3-4. In de laatste minuut van de wedstrijd knalde SDOO hun 5e doelpunt van de dag binnen en bracht de eindstand hiermee op 3-5.

Het was een doelpuntrijke, spectaculaire wedstrijd waarbij de gemoederen meermaals hoog opliepen en SCP, ondanks dat ze 2 keer knap op voorsprong kwamen, de punten helaas moesten afgeven.

SCP2 speelt op 12 november om 12.15 uur uit tegen Ewijk 2. Ewijk staat momenteel laatste op de ranglijst, SCP één plaatsje daarboven, dus er vallen deze wedstrijd dan ook 3 zeer belangrijke punten te verdienen!

Opstelling SCP: Dave van der Hoop, Jasper Lelivelt, Michel Roberts, Bjorn van Dinteren (Casper Maat), Joost Heijnen, Stijn den Biesen, Adam Darid, Enrico Roberts, Jaimy Sijnen (Emiel van Hulst), Lars Mimpen